Platformas asistenti.lv sadaļa “NVO kontaktbirža” – iespēja nevalstiskajām organizācijām parādīt sevi un uzzināt par citu sasniegumiem

Dekoratīvs attēls ar tekstu. Tumši zils fons, teksts zelta burtiem: NVO kontaktbirža. Tiesībsargs, Apeirons un Latvijas Nacionālā bibliotēkā kopā jau 10 gadus par cilvēkiem ar invaliditāti.

Vai Jūsu NVO ir īstenojusi projektu, aktivitāti, iniciatīvu vai citu labu darbu cilvēkiem ar invaliditāti un labprāt par šo veikumu Jūs gribētu pastāstīt citiem? Vai domājat par jauniem projektiem un gribētu uzzināt, vai ko līdzīgu jau Latvijā kāds nav īstenojis, vai meklējat sadarbības partnerus? Tam ir domāta platformas asistenti.lv sadaļa “NVO kontaktbirža”!

Tāpēc Apeirons, tiesībsargs un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina Latvijas NVO, kuras pārstāv cilvēku ar invaliditāti intereses, izdarīt 3 lietas:

  1. līdz 1. oktobrim vietnē ej.uz/NVOkontaktbirza aizpildīt par sevi un savu projektu informāciju, kura tiks publicēta platformā asistenti.lv sadaļā “NVO kontaktbirža”;
  2. rezervēt savā kalendārā 4. decembri – dienu, kad nevalstiskās organizācijas aicināsim uz klātienes NVO kontaktbiržu Latvijas Nacionālās bibliotēkas telpās, lai uzklausītu veiksmes stāstus, satiktu NVO draugus, uzzinātu, kādu atbalstu valsts, pašvaldība un dažādas institūcijas sniedz, lai stiprinātu Latvijas NVO;
  3. reģistrēties jaunumu saņemšanai par NVO kontaktbiržas pasākumu programmu.

Platformu “Asistenti.lv” jeb digitālo “NVO kontaktbiržu” uztur Invalīdu un viņu draugu apvienība “Apeirons” un tā iecerēta kā vienota digitāla vietne, kurā apkopota visaptveroša informācija par Latvijas NVO, kuras darbojas cilvēku ar invaliditāti interešu laukā, un to realizētajiem projektiem. Informācijas ievietošana un aktualizēšana ir bez maksas.

Klātienes NVO kontaktbirža notiks 2024. gada 4. decembrī Latvijas Nacionālās bibliotēkas telpās, tās organizatori ir Tiesībsarga birojs, Invalīdu un viņu draugu apvienība “Apeirons” un Latvijas Nacionālā bibliotēka sadarbībā ar vairākām Latvijas augstskolām. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Jūsu iesūtītā informācija tiks izmantota tikai un vienīgi iepriekš norādīto mērķu sasniegšanai. Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Apeirona sabiedrisko attiecību projektu vadītāju Lienu Eisaku +37129860162 vai liena@apeirons.lv.

Vienlaikus vēršam uzmanību, ka platformas asistenti.lv sadaļai “NVO kontaktbirža” iesniegtā informācija nav pieteikums konkursam “Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam 2024”! 

Noskaties video un tiekamies NVO kontaktbiržā!